Algemeen
Opleiding
Interactief
Duikteam
Overige

Safe Diving Eindhoven Openingstijden en RouteTerug

Eindhoven
ma. 17.00 - 19.00
di. t/m do. 12.00 - 19.00
vr. 12.00 - 20.30
za. 10.00 - 17.00


U komt vanuit Den Bosch

U volgt de A2 richting Maastricht Venlo.U neemt de afslag Strijp en rijdt Eindhoven binnen. Links ziet u het Evoluon. U komt op een verkeersplein en draait direct rechts de rondweg op. U volgt de rondweg, komt diverse stoplichten tegen, een rotonde, maar gaat alsmaar rechtdoor. Op een gegeven moment krijgt u een afslag naar rechts richting Maastricht Venlo. U gaat niet rechts, maar links. U ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

U komt vanuit Tilburg

U volgt de A58. U neemt de afslag Maastricht Venlo en volgt de buiten rondweg van Eindhoven. U neemt de afslag Strijp en rijdt Eindhoven binnen. Links ziet u het Evoluon. U komt op een verkeersplein en draait direct rechts de rondweg op. U volgt de rondweg, komt diverse stoplichten tegen, een rotonde, maar gaat alsmaar rechtdoor. Op een gegeven moment krijgt u een afslag naar rechts richting Maastricht Venlo. U gaat niet rechts, maar links. U ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

U komt vanuit Oss/Nijmegen

U volgt de A50 en rijdt zo Eindhoven binnen via de Kennedylaan. Rijdt deze volledig uit. Op de T-splitsing gaat u links. Bij de rotonde direct rechts. U zit nu op de rondweg. Vervolg deze totdat u een bord krijgt Maastricht/Venlo naar links. Hier gaat u niet links, maar rechts. U ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

U komt vanuit Venlo

U rijdt op de A67 en neemt op knooppunt Leenderheide afslag Eindhoven. U volgt de weg richting centrum. Na 2 kilometer rijdt u Eindhoven binnen en komt een rotonde tegen. Links ligt een Shell tankstation. U gaat rechtdoor. U zit nu op de Leenderweg. U rijdt alsmaar rechtdoor. Bij de diverse stoplichten gaat u steeds rechtdoor. U komt over de rondweg van Eindhoven en u ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

U komt vanuit Weert, Maastricht

U rijdt op de A2 en komt op knooppunt Leenderheide. U rijdt rechtdoor en volgt de weg richting centrum. Na 2 kilometer rijdt u Eindhoven binnen en komt een rotonde tegen. Links ligt een Shell tankstation. U gaat rechtdoor. U zit nu op de Leenderweg. U rijdt alsmaar rechtdoor. Bij de diverse stoplichten gaat u steeds rechtdoor. U komt over de rondweg van Eindhoven en u ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Heeft u nog geen gebruikersnaam, registreer u dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen
1Nitrox cursus - 13-07-2019
2Nitrox cursus - 20-07-2019
3Nitrox cursus - 24-08-2019
4Nitrox cursus - 21-09-2019
5Nitrox cursus - 19-10-2019

Enquete
Wat is je favoriete specialty
diepduik
nachtduik
ijsduik